SERWIS EDUKACYJNY
DLA PRZYSZŁYCH DORADCÓW INWESTYCYJNYCH

Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.reszka.edu.pl

Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług RESZKA Marcin Reszka poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

RESZKA Marcin Reszka z siedzibą w Bydgoszczy NIP 554-192-38-42 .REGON 341264692

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.reszka.edu.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

Aktualności
03.07.20Dołącz do projektu intensywnych przygotowań i Zdaj I etap w marcu 2021!

Zapraszam do skorzystania z kolejnej edycji projektu intensywnych przygotowań do egzaminu na doradcę inwestycyjnego. Cel: zdanie I etapu w marcu 2021 roku.  Teraz jest najlepszy czas na rozpoczęcie przygotowań!

 

zobacz więcej
19.05.20Referencje
Otrzymałem kolejne referencje od osób, które zdobyły licencję doradcy inwestycyjego po skorzystaniu z mojego kursu. Wszystkie referencje przeczytasz tutaj. REFERENCJE
zobacz więcej
17.03.20Podano wyniki III etapu luty 2020.
Podano oficjalne wyniki III etapu luty 2020. Licencję doradcy inwestycyjnego zdobyło pięć osoby. Czwórka z tych osób korzystała z mojego wsparcia podczas nauki. Już 161 doradców inwestycyjnych pochodzi z "kuźni talentów" reszka.edu.pl:)
zobacz więcej

ALL CONTENT COPYRIGHT © 2012 “STUDIO H ”. ALL RIGHTS RESERVED
REPRODUCTION OR REDISTRIBUTION WITHOUT PERMISSION IS STRICTLY FORBIDDEN