SERWIS EDUKACYJNY
DLA PRZYSZŁYCH DORADCÓW INWESTYCYJNYCH

Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.reszka.edu.pl

Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług RESZKA Marcin Reszka poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

RESZKA Marcin Reszka z siedzibą w Bydgoszczy NIP 554-192-38-42 .REGON 341264692

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.reszka.edu.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

Aktualności
29.05.20Dołącz do projektu intensywnych przygotowań i Zdaj I etap w październiku 2020!

Zapraszam do skorzystania z kolejnej edycji projektu intensywnych przygotowań do egzaminu na doradcę inwestycyjnego. Cel: zdanie I etapu w październiku 2020 roku. Ostatnie jedno wolne miejsca.

 Osoby, które preferują spokojniejsze tempo nauki mogą już przystąpić do projektu marzec 2021.

 

zobacz więcej
19.05.20Referencje
Otrzymałem kolejne referencje od osób, które zdobyły licencję doradcy inwestycyjego po skorzystaniu z mojego kursu. Wszystkie referencje przeczytasz tutaj. REFERENCJE
zobacz więcej
17.03.20Podano wyniki III etapu luty 2020.
Podano oficjalne wyniki III etapu luty 2020. Licencję doradcy inwestycyjnego zdobyło pięć osoby. Czwórka z tych osób korzystała z mojego wsparcia podczas nauki. Już 161 doradców inwestycyjnych pochodzi z "kuźni talentów" reszka.edu.pl:)
zobacz więcej

ALL CONTENT COPYRIGHT © 2012 “STUDIO H ”. ALL RIGHTS RESERVED
REPRODUCTION OR REDISTRIBUTION WITHOUT PERMISSION IS STRICTLY FORBIDDEN